Kasvattajamme

Gilles GALIBERT

Tulin Helsinkiin Uudesta- Kaledoniasta yli 20 vuotta sitten. Koska en löytänyt töitä ortopedian alalta, joka on ensimmäinen tutkintoni, siirryin varhaiskasvatukseen ja suoritin HESOTESSA lähihoitajan tutkinnon oppisopimuksella.

Olen naimisissa ja minulla on kolme lasta, joista nuorin on viisi vuotta vanha. Harrastan lentopalloa ja futsalia

Cécile CISSAC

Ma

photo

Hei ! Olen ranskalainen ja tullut Suomeen elokuussa 2009 työskennelläkseni opettajana ranskalaisessa Jules Verne nimisessä koulussa, leikkikoulun puolella.

Tulin täydentämään Les Galopins-päiväkodin  henkilökuntaa elokuussa 2016 Pikkupupujen ryhmään. Rakastan työskentelyä ihan pienten lasten kanssa. On todellinen haaste kommunikoida heidän kanssaan ilman, että välttämättä käyttää kieltä. Ai mikä on heikkouteni? No se on kyllä suklaa!

Zeynep TOSUN

Ma

photo

Hei!
Tulin Ranskasta 2 ja puoli vuotta sitten. Valmistuin Ranskassa lastentarhanhoitajana vuonna 2015. Syntyin Turkkilaisille perheelle. Puhun turkkia ja ranskaa. Ennen Les Galopins päiväkotiin liittymistä olin suomenkielen kurssilla. Koska haluaisin ymmärtää lapsia paremmin heidän tavoitteita ja tarpeita. Nyt olen ryhmässä "Les Petits Lapins" ja annan kaikin energiani suurella ilolla.

Merja TAIVASSALO

Hei ! Olen vastuussa suomen kielen opetuksesta sekä esikouluikäisistä. Olen valmistunut Ebeneseristä Helsingistä vuonna 1994 lastentarhanopettajaksi. Tulin Les Galopins-päiväkotiin syksyllä 2011 ja täällä tutustuin ranskan kieleen. Nyt ymmärrän vähän kun lapset puhuvat minulle ranskaaJ. Ai lempiharrastukseni? Rakastan laulaa karaokea!

Claude JACQUELIN

Bonjour, je suis français et j’ai travaillé une quinzaine d’années dans des écoles bilingues maternelles en France et à l’étranger (Finlande, Corée du Sud, Vietnam et New York).

J’ai travaillé en partenariat avec les écoles sur de nombreux projets artistiques.

Je suis également illustrateur petite enfance et j’ai réalisé des projets artistiques sur la peinture, la sculpture, l’animation, le théâtre d’ombres et de marionnettes.

L’intégration de ces pratiques artistiques sont une source majeure d’apprentissage et permet de renforcer la sensibilité et la créativité de chaque enfant.

 

Thomas FOUSSIER

Olen ranskalainen, tulin Suomeen vuonna 2002 ja aloitin työskentelyn Les Galopins-päiväkodissa vuonna 2010.

Toinen intohimoni työni ohella on klovnimaailma. Esiinnyn klovnina syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja ohjaan klovnikursseja ja -koulutuksia yrityksille.

Olen myös innokas petankin pelaaja ja se toisinaan pakottaa minut olemaan poissa töistä ja  vie minut pelimatkoille ulkomaille… olenpa onnekas.

Loli MARTYN-PINET

Hei! nimeni on Loli. Minä olen ranskalainen. Tulin Suomeen elokuussa 2019 viettämään välivuotta. Minä työskentelen ryhmässä "Les Petits Lapins" (pienet puput). Minun lempiharrastukseni ovat valokuvaus ja elokuvat.

 

Andrea DIAS

Moi!Minä saavuin Suomeen vuonna 2012. Olen kotoisin Sao Paulosta ja olen opiskellut Ranskan kielen filologiaa sekä Brasiliassa että Ranskassa. Olen ranskan kielen aineenopettaja ja opiskelen tällä hetkellä Lastenohjaajan tutkintoa. Minä pidän capoeirasta ja yritän myöskin harrasta sitä lasten kanssa. Yhdessä meillä on hauskaa!

 

Lory DUBOIS

Bonjour, je m'appelle Lory. Je suis française. Je suis arrivée en Finlande mi-Août 2019. Cette année, j'ai travaillé 7 mois en Bulgarie dans un jardin d'enfants francophone Montessori. Depuis bientôt 10 ans je travaille avec les enfants (petits et grands). Je suis actuellement dans le groupe des Coccinelles. Une grande passion? Le voyage... 

 

Nadia MELLAL

Bonjour!

Rabia EL MAHBOUL

Bonjour!

Julie FURTER

Hei!

 

© 2023 by Little Tots Preschool.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now