top of page
Gilles GALIBERT

Tulin Helsinkiin Uudesta- Kaledoniasta yli 20 vuotta sitten. Koska en löytänyt töitä ortopedian alalta, joka on ensimmäinen tutkintoni, siirryin varhaiskasvatukseen ja suoritin HESOTESSA lähihoitajan tutkinnon oppisopimuksella.

Olen naimisissa ja minulla on kolme lasta, joista nuorin on viisi vuotta vanha. Harrastan lentopalloa ja futsalia

Cécile CISSAC

Ma

photo

Hei ! Olen ranskalainen ja tullut Suomeen elokuussa 2009 työskennelläkseni opettajana ranskalaisessa Jules Verne nimisessä koulussa, leikkikoulun puolella.

Tulin täydentämään Les Galopins-päiväkodin  henkilökuntaa elokuussa 2016 Pikkupupujen ryhmään. Rakastan työskentelyä ihan pienten lasten kanssa. On todellinen haaste kommunikoida heidän kanssaan ilman, että välttämättä käyttää kieltä. Ai mikä on heikkouteni? No se on kyllä suklaa!

Thomas FOUSSIER
IMG-20180806-WA0001.jpg

Olen ranskalainen, tulin Suomeen vuonna 2002 ja aloitin työskentelyn Les Galopins-päiväkodissa vuonna 2010.

Toinen intohimoni työni ohella on klovnimaailma. Esiinnyn klovnina syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja ohjaan klovnikursseja ja -koulutuksia yrityksille.

Olen myös innokas petankin pelaaja ja se toisinaan pakottaa minut olemaan poissa töistä ja  vie minut pelimatkoille ulkomaille… olenpa onnekas.

Merja TAIVASSALO
IMG-20180806-WA0002.jpg

Hei ! Olen vastuussa suomen kielen opetuksesta sekä esikouluikäisistä. Olen valmistunut Ebeneseristä Helsingistä vuonna 1994 lastentarhanopettajaksi. Tulin Les Galopins-päiväkotiin syksyllä 2011 ja täällä tutustuin ranskan kieleen. Nyt ymmärrän vähän kun lapset puhuvat minulle ranskaaJ. Ai lempiharrastukseni? Rakastan laulaa karaokea!

Angelina ANDREEVA
Angélina_photo.jpeg

...

Alexia
IMG_20220729_150519_edited.jpg

...

Julie FURTER
Julie.jpg

Hei, olen Julie, kotoisin Alsacesta. Olen asunut Suomessa lähes 11 vuotta ja näiden vuosien aikana, olen työskennellyt useissa päiväkodeissa  ja kouluissa. Olen äskettäin valmistunut sosionomiksi, minkä johdosta olen työskennellyt vastaanottokeskuksissa lähes kaksi vuotta. Olen ollut usein sijaisena Les Galopinsissa, ja nyt pysyn vihdoinkin les Coccinelles-ryhmässä! Yritän tuoda hyvää energiaa, huumorintajua ja yritän rakentaa lapsille turvallisen ja täytävän ympäristön. Vapaa-ajallani joko seikkailen metsässä (sienten ja hirvensarvien metsästys ovat suosikkiharrastuksiani) tai nautin lasillisen hyvää viiniä terassilla ystävien kanssa! 

 

Anissa MADOURI
IMG-20220729-WA0000_edited.jpg

...

Quentin VALLÉE
Screenshot_20221220_130941.jpg

...

bottom of page