Kasvattajamme

Gilles GALIBERT

Tulin Helsinkiin Uudesta- Kaledoniasta yli 20 vuotta sitten. Koska en löytänyt töitä ortopedian alalta, joka on ensimmäinen tutkintoni, siirryin varhaiskasvatukseen ja suoritin HESOTESSA lähihoitajan tutkinnon oppisopimuksella.

Olen naimisissa ja minulla on kolme lasta, joista nuorin on viisi vuotta vanha. Harrastan lentopalloa ja futsalia

Cécile CISSAC

Ma

photo

Hei ! Olen ranskalainen ja tullut Suomeen elokuussa 2009 työskennelläkseni opettajana ranskalaisessa Jules Verne nimisessä koulussa, leikkikoulun puolella.

Tulin täydentämään Les Galopins-päiväkodin  henkilökuntaa elokuussa 2016 Pikkupupujen ryhmään. Rakastan työskentelyä ihan pienten lasten kanssa. On todellinen haaste kommunikoida heidän kanssaan ilman, että välttämättä käyttää kieltä. Ai mikä on heikkouteni? No se on kyllä suklaa!

Ma

photo

Thomas FOUSSIER
IMG-20180806-WA0001.jpg

Olen ranskalainen, tulin Suomeen vuonna 2002 ja aloitin työskentelyn Les Galopins-päiväkodissa vuonna 2010.

Toinen intohimoni työni ohella on klovnimaailma. Esiinnyn klovnina syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja ohjaan klovnikursseja ja -koulutuksia yrityksille.

Olen myös innokas petankin pelaaja ja se toisinaan pakottaa minut olemaan poissa töistä ja  vie minut pelimatkoille ulkomaille… olenpa onnekas.

Merja TAIVASSALO
IMG-20180806-WA0002.jpg

Hei ! Olen vastuussa suomen kielen opetuksesta sekä esikouluikäisistä. Olen valmistunut Ebeneseristä Helsingistä vuonna 1994 lastentarhanopettajaksi. Tulin Les Galopins-päiväkotiin syksyllä 2011 ja täällä tutustuin ranskan kieleen. Nyt ymmärrän vähän kun lapset puhuvat minulle ranskaaJ. Ai lempiharrastukseni? Rakastan laulaa karaokea!

Angelina ANDREEVA
Angélina_photo.jpeg

...

Laura POHJALAINEN
220px-SNice.svg.png

...

Nadia MELLAL
IMG_20180808_171137.jpg

...

Laury SANCHEZ
IMG-20200806-WA0028_edited.jpg

...

Esther TAUFENEKER
220px-SNice.svg.png

...

Zeynep TOSUN

Hei!
Tulin Ranskasta 2 ja puoli vuotta sitten. Valmistuin Ranskassa lastentarhanhoitajana vuonna 2015. Syntyin Turkkilaisille perheelle. Puhun turkkia ja ranskaa. Ennen Les Galopins päiväkotiin liittymistä olin suomenkielen kurssilla. Koska haluaisin ymmärtää lapsia paremmin heidän tavoitteita ja tarpeita. Nyt olen ryhmässä "Les Petits Lapins" ja annan kaikin energiani suurella ilolla.

(Äitiysvapaalla)